Cautare

10469 de rezultate pentru "targ national la o scoala particulara" (3.16 secunde)
Reprezentanta organizatiei a declarat miercuri intr-o conferinta de presa ca, in opinia sa, presedintele tarii ar fi putut sa sarute mana Patriarhului daca i-ar fi fost confesor sau intr-o audienta particulara, dar nu in calitate oficiala si intr-un loc public, in conditiile in care cultele din Romania sunt egale.
Ponta, la RTV: ... "E o abordare extrem de neserioasa a domnului Basescu, in linia abordarilor neserioase din ultimul timp. ... Nu am refuzat niciodata nimic, pentru ca nu aveam cum sa refuz ce nu mi s-a propus", a declarat Ponta la RTV.
Si se mai referea la misteriosul buton 3. Apesi si o voce iti spune, la orice ora din zi si din noapte, cine a facut rau Romaniei. ... Ce semnificatie are la romani si la neromani aceasta instalatie?
Mizele ascunse ale cvorumului la referendum Cei care l-au sustinut pe presedinte in 2012 sunt interesati sa mentina pastrarea cvorumului de participare.
In acest cadru, MAE, in calitate de organ de specialitate al Administratiei Publice Centrale, ii revin responsabilitati majore pe linia realizarii politicii externe a tarii noastre, inclusiv in ceea ce priveste indeplinirea in cele mai bune conditii a mandatului Romaniei la presedintia semestriala a Uniunii Europene.
La acestea se adauga somerii si studentii la zi (de pana la 30 de ani, aflati la prima facultate de stat sau particulara, autorizata sau acreditata) care infiinteaza IMM-uri, AF-uri, unitati cooperatiste sau devin persoane fizice care desfasoara in mod independent activitati economice.
O firma particulara din Petrosani intentioneaza sa predea gratuit cursuri de calificare pentru tâmplari, dupa ce a câstigat doua proiecte PHARE ce vizeaza acest domeniu.
S-a trezit într-o dimineata cu gândul sa-si deschida un restaurant. ... A venit cu idei noi si în numai o luna a reusit sa aiba succes. A terminat liceul cu specializarea filologie-istorie si o facultate cu specializare tehnica.
S-a trezit într-o dimineata cu gândul sa-si deschida un restaurant. ... A venit cu idei noi si în numai o luna a reusit sa aiba succes. A terminat liceul cu specializarea filologie-istorie si o facultate cu specializare tehnica.
Sistemele de panouri solare ar putea deveni, incepand de anul viitor, o prezenta obisnuita pe blocuri, case sau pe o serie de institutii din tara, urmand sa inlocuiasca sistemele clasice de incalzire.
"Intentionam sa trecem hotelul in regim de concesionare, in asa fel incat sa obtinem profit pentru ca, la ora actuala, cheltuielile sunt mai mari decat veniturile si nu dispunem de banii necesari pentru a-l moderniza.
In 2010, Banca Nationala a Romaniei aniverseaza 130 de ani de la infiintare, prin organizarea unor manifestari stiintifice si culturale pe tot parcursul anului:
Sute de craioveni s-au inscris pe liste si vor sa vada cum se produce inghetata Top Gel, la moderna fabrica din Carcea. Primii copii care au vizitat ieri fabrica se asteptau sa vada pe liniile de productie o marmota care sa amestece intr-o oala mare cu lapte.
Iau gazetele, blogurile, portalurile de stiri la rand, fara sa tin seama de afilieri, simpatii, idiosincrazii - asta e presa, pe asta o consumam.
Dreptul la imagine in contextul distribuirii fotografiilor pe retelele de socializare (Autori: ... Distribuirea portretelor in cazul particular al retelelor de socializare Retelele de socializare au si conditii proprii referitoare la distribuirea de fotografii, inclusiv cele in care sunt portretizate persoane.
Evenimentul a avut loc joi, 11 aprilie 2019, la sediul muzeului din str. ... Nifon Calarasi, parohiei Nicolae Balcescu din Protopopiatul Lehliu, precum si preotului Daniel Tudoran (colecție particulara).
Reproducem in continuare articolul, care este o mistificare, deoarece DOCUMENTUL NU ATESTA CEEA CE AFIRMA AUTORUL. Adica, autoproclamatul rege Cioaba nu a fost recunoscut oficial in 1992 de nici o institutie a Romaniei.
El a fost gasit la 40 de metri de locul impactului. Una dintre ambarcatiunile care s-au ciocnit este particulara, iar cealalta apartine unui restaurant de pe malul lacului. In urma ciocnirii, cinci persoane au fost ranite, fiind transportate la spitale din Capitala, iar o alta este data disparuta.
Petrisor Geavlete, medicul care a adus in Romania o tehnologie revolutionara, folosita doar in 4 tari De cateva luni, pacientii care sufera de litiaza renala, malformatii sau tumori pot primi sansa la o viata normala cu ajutorul unei operatii ce parea pana recent de domeniul SF.
Octavian Stireanu) PSD este destinatarul unui mesaj fundamental al societatii romanesti inca de la Referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu, in anul 2012. Atunci au iesit la vot peste 8,5 milioane de oameni.
google-analytics.com